Az oldal használatával kapcsolatos tudnivalók


1. A szabadalmaztatas.hu üzemeltetője

A honlap szerkesztője dr. Mező Barnabás.

2. A szabadalmaztatas.hu használata

A weboldal használatával az oldal látogatója az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználási feltételeket külön figyelmeztetés nélkül módosítsa. A felhasználási feltételek aktuális verziójáról történő meggyőződés az oldal felhasználójának kötelezettsége.

Az oldalon található információk kizárólag a publikáció időpontjában tekinthetők naprakésznek, jogszabályváltozás vagy a bírói gyakorlat változása miatt elképzelhető, hogy az oldalon található információk elavulnak. Amennyiben kérdése merül fel az információk helyességével kapcsolatban, kérem a kapcsolat menüpont alatti email címeken vegye fel kapcsolatot a honlap üzemeltetőjével.

3. Nem jogi tanácsadás

A weboldal tartalma semmilyen esetben nem minősül jogi tanácsadásnak, azt az üzemeltető csupán tájékoztató jelleggel helyezi el. Az oldalon található információk nem helyettesítik a jogi tanácsadást, ezért amennyiben konkrét jogi kérdése van, konzultáljon szakemberrel. Mivel az oldalon az információ nyújtására ingyenesen, tájékoztató jelleggel kerül sor, az oldalon található információk felhasználásából eredő kárért a felelősség az irányadó jogszabályok által megengedett legtágabb mértékben kizárt vagy ha ez nem lehetséges, akkor korlátozott.

Az oldal üzemeletetője minden tőle telhetőt megtesz az oldal megfelelő működésének biztosítása érdekében. Az esetleges hibákkal (adatbázis sérülés, illetéktelen használat, oldal elérhetetlenség stb.) kapcsolatban az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal.

A weboldalon található esetleges külső hivatkozások (a szabadalmaztatas.hu-tól eltérő címtartományra mutató linkek) követésével letöltött tartalom nem áll az üzemeltető befolyása alatt.

4. Az oldalon szereplő leírások felhasználása

A honlapon közzétett leírásokat és összefoglalókat a holnap alján közzétett Creative Commons Licenc szabályai szerint szabad felhasználni.

Amennyiben bármilyen további kérdése vagy észrevétele van az oldallal kapcsolatban, kérem jelezze az alábbi email címen:


Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

szabadalmaztatás